Forum Cafe u Cafe u "Jarzyna"

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sponsoring

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Problemy, dylematy,trudne pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
A Pódzież Ty!
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 13:30    Temat postu: Sponsoring Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszych czasach niemaly procent mlodych dziewczyn, zwlaszcza studentek zyje ze sponsoringu [mowa o spotkaniach z mezczyznami, ktorzy w zamian za towarzyszenie im na bankietach, sluzbowych wyjazdach i podobnych imprezach, pomagaja finansowo].
1)Czy mozna to nazwac prostytucja?
2)Czy zgodzilybyscie sie na taka forme zarabiania?
3)Moglibyscie byc z osoba, ktora zyje ze sponsoringu?
"Aż uszy głuchego świata usłyszą o krzywdzie jaka się dzieje słabszym, którzy nie znają słów. I ja jestem obrońcą mych braci. I ja będe za nich walczyć. I wymawiać słowa w imieniu zwierząt i ptaków. Aż świat naprawi ten stan rzeczy"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Cze 19, 2007 13:30    Temat postu:

Powrót do góry
Ewelisia
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 19:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Uważam, że nie jest to do końca prostytucja, ale na pewno jeden z jej odłamów
2. Jeśli nie miałabym innej pracy - zgodziłabym się bez wahania, pod warunkiem, że byłoby to wyłaćznie "bywanie, lansowanie, się, wożenie", a nie praca za seks, bo jeśli w grę wchodziłby seks, równie dobrze mogłabym być prostytutką
3. Nie mogłabym być z taką osobą, ponieważ osoba, która tak zarabia jest tak jakby wtedty w związku za pieniądze. Wszystkie wielkie wyjścia itp odbywa z pracodawcą itp i dla swojej sympatii (jeśli wogóle takową posiada) nie ma czasu
fortuna
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. To nie jest prostytucja dopóki w grę nie wchodzi łóżko Razz , a jeśli tak- to, to jest tylko lepsze wydanie- nie masówka a jeden Very Happy

2. Tu nie mogę odpowiedzieć. Nie byłam w takiej sytuacji i nic mnie nie zmusiło. Łatwo się wypowiadać i zarzekać jak nie ma się problemów. Życie to taka bajka, że Ci co najwięcej się zarzekają i gorszą , często robią zupełnie coś innego. Mówię tu z doświadczeń w realu i relacji ze znajomymi Razz

3. Jeśli mowa o koleżeństwie- czemu nie. Obracamy się wśród różnych orientacji, zboczeń i zawodów, o których nawet nie mamy pojęcia. Więc wiedzieć chyba lepiej, Czy to dyskryminuje dobrą koleżankę czy znajomą ? Raczej nie, o ile nie namawia mnie do tego i nie twierdzi, że to co ja robię jest głupie i nieopłacalne Very Happy

Jeśli mowa o milości- absolutnie to nie wchodzi w rachubę Razz
A Pódzież Ty!
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fortuna napisał:
1. To nie jest prostytucja dopóki w grę nie wchodzi łóżko Razz

Cytat:
1. Uważam, że nie jest to do końca prostytucja, ale na pewno jeden z jej odłamów

Hm... chyba należaloby się zastanowić co to własciwie jest ta prostytucja. Czy to tylko i wylacznie sprzedawanie wlasnego ciala, czy moze prostytucją jest rowniez sprzedawanie swojego czasu, uprzejmosci, obecnosci, towarzystwa.
Cytat:
Jeśli mowa o milości- absolutnie to nie wchodzi w rachubę

Dlaczego?
Cytat:
. Wszystkie wielkie wyjścia itp odbywa z pracodawcą itp i dla swojej sympatii (jeśli wogóle takową posiada) nie ma czasu

Czyli argumentem przeciw jest jedynie zaniedbywanie drugiej polowki i brak czasu dla niej?
"Aż uszy głuchego świata usłyszą o krzywdzie jaka się dzieje słabszym, którzy nie znają słów. I ja jestem obrońcą mych braci. I ja będe za nich walczyć. I wymawiać słowa w imieniu zwierząt i ptaków. Aż świat naprawi ten stan rzeczy"
Powrót do góry
manexxl
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 21:28    Temat postu: Re: Sponsoring Odpowiedz z cytatem

A Pódzież Ty! napisał:
W dzisiejszych czasach niemaly procent mlodych dziewczyn, zwlaszcza studentek zyje ze sponsoringu [mowa o spotkaniach z mezczyznami, ktorzy w zamian za towarzyszenie im na bankietach, sluzbowych wyjazdach i podobnych imprezach, pomagaja finansowo].

Czyli innym słowem prostytucja. BO nie dam wiary że taki koleś sobie nie pomaca i poużywa jak już zapłacił i są na tym bankieciku. Jak nie będzie dawała to se poszuka inną taką co da.
A Pódzież Ty! napisał:

1)Czy mozna to nazwac prostytucja?

Pewnie że prostytucja. Tyle że nie stoją na autostradzie i machają kierowcą. Są na wyższym poziomie. Ekskluzywne ale dziwki.
A Pódzież Ty! napisał:

2)Czy zgodzilybyscie sie na taka forme zarabiania?

Ja jako facet żigolak (się pisze chyba gigolo??) pewnie. Łatwa kasa. Tylko te stare kasiaste babcie jakby chciały ten tego. Brrrr.

A Pódzież Ty! napisał:

3)Moglibyscie byc z osoba, ktora zyje ze sponsoringu?

Nie, to dobre dla singli.
A Pódzież Ty!
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 22:28    Temat postu: Re: Sponsoring Odpowiedz z cytatem

Cytat:
BO nie dam wiary że taki koleś sobie nie pomaca i poużywa jak już zapłacił i są na tym bankieciku. Jak nie będzie dawała to se poszuka inną taką co da.

Wyobraź sobie, ze sa tacy panowie [czy panie] szukajacy jedynie osoby, ktora bedzie mogla spedzic z nimi wieczor, ale bez seksualnych zapędow. Czy wtedy to tez jest prostytucja?
Powrót do góry
Jarzyn
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim przypadku prostytucją bym tego nie nazwał
manexxl
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jarzyn napisał:
W takim przypadku prostytucją bym tego nie nazwał

Ale jednak dziewczyna się sprzedaje.
Jarzyn
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak ale tylko dotrzymuje towarzystwa
fortuna
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 08:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasiu a może Ty nam wyrazisz swoje zdanie Razz
Guru Tomek
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1.Uwazam ,ze to prostytucja.Bo nie ma seksu.
2.Ja raczej nie Wink no chyba ,zebym byl w trudnej sytuacji.
3.Zdaje mi sie ,ze nie.Albo ona ,albo ja !
Powrót do góry
fortuna
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę szkoda że Kasia zadawała nam tyle pytań, ale sama na nic nie odpowiedziała Razz Może kiedyś doczekamy się tu jej odpowiedzi. Czekamy Kasiu Wink
Reklama

Wysłany: Sob Cze 30, 2007 15:13    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Problemy, dylematy,trudne pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: