Forum Cafe u Cafe u "Jarzyna"

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Planuję budowę domu i ...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Problemy, dylematy,trudne pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aleksatom123
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pią Maj 31, 2024 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio udało mi się przeczytać niezwykle zajmujący materiał. Jest on konkretny i posiada dużą ilość wiadomości. Polecam zapoznać się ze wszystkim co jest na witrynie internetowej, a dowiesz się więcej odnośnie -Domy ekologiczne .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Maj 31, 2024 16:20    Temat postu:

Powrót do góry
jerzynka
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Sro Lip 24, 2024 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję budowę domu i szukam generalnego wykonawcy Smile ale takiego, który przejmie ode mnie wiekszośc obowiązków związanych z budową ( pilnowanie terminów, postepów prac itd). Podobno tak właśnie działa https://espiroinvestment.pl/, kojarzycie ?
Powrót do góry
Florovolor
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Sty 02, 2025 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętajcie, że kontrola zużycia energii elektrycznej w gospodarstwach domowych wymaga znajomości liczników energii oraz ich prawidłowego odczytu. W zależności od rodzaju urządzenia – mechanicznego, cyfrowego lub inteligentnego – użytkownicy mogą korzystać z różnych funkcji, takich jak zdalne monitorowanie czy aplikacje mobilne.

Jeśli chcesz zgłębić temat, poznaj różnice między typami liczników https://www.eneira.pl/jak-odczytac-licznik-pradu-sposoby-odczytywania-wartosci/ i dowiedz się, jak optymalnie monitorować zużycie energii.
Powrót do góry
ogorek
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Pon Maj 19, 2025 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wkręty do betonu z https://e-armet.pl/wkrety-do-betonu to moim zdaniem jeden z najpewniejszych wyborów – jak już wchodzą, to na poważnie. Mega wygodne przy montażu szyn czy listew.
Powrót do góry
Karmelaa
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Sob Cze 28, 2025 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaciekawiła mnie ostatnio dachówka la escandella, zwłaszcza że pochodzi z Hiszpanii i ma nietypowy, elegancki design. Planuję inwestycję w dach i rozważam różne opcje – może ktoś korzystał z tej dachówki i może coś powiedzieć o jej trwałości i wyglądzie po latach?
Powrót do góry
Carmel89
Zawodowiec
Zawodowiec

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2025 04:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja ostatnio oglądałam Hokery z tkaniny szenilowej i zaczęłam się zastanawiać, czy będą wygodne dla różnych osób w domu. Materiał wygląda elegancko, ale ciekawi mnie, jak sprawdza się przy codziennym siedzeniu i czy łatwo go utrzymać w czystości.
Powrót do góry
Uśka
Zwykły użytkownik
Zwykły użytkownik

PostWysłany: Pią Paź 31, 2025 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja tylko przypomnę, że elewacja musi być regularnie czyszczona. Tutaj doskonale sprawdzi się czyszczenie laserowe - w Łodzi taką usługę realizuje firma Czyszczenie Laserem Kamil Pakuła. Mogę ich z czystym sumieniem polecić - są dokładni, terminowi i znają się na rzeczy.
Powrót do góry
Karmelaa
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Nie Lut 01, 2026 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Budując dom bez dostępu do kanalizacji, analizuję też opcję szambo dwukomorowe łączone. Z opisu wynika, że można w ten sposób zwiększyć pojemność systemu, co może być przydatne przy większym zużyciu wody lub w przyszłości.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Lut 01, 2026 18:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Problemy, dylematy,trudne pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: