Forum Cafe u Cafe u "Jarzyna"

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

własny biznes
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Miłość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Carmel89
Zawodowiec
Zawodowiec

PostWysłany: Nie Sie 25, 2024 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Otwierając swój biznes trzeba sobie wszystko trzeba przemyśleć. Jak chodzi o mnie, to doszłam teraz do wniosku, że postawię na firmę https://o4.network/ , ponieważ zamiast wynajmować lokal i płacić spore pieniądze, będę działać zdalnie, a u nich "wynajmować" biuro wirtualne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Sie 25, 2024 20:33    Temat postu:

Powrót do góry
jerzynka
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Wto Wrz 24, 2024 09:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro już o prowadzeniu własnej firmy mowa to powiedzcie mi proszę jaki program do kadr i płac sprawdza sie u Was najlepiej ? Nie chcę zatrudniać kadrowej, a wiem, ze są programy, które umożliwiają samodzielne prowadzenie tych wszystkich rozliczeń. Może Wapro Gang ?
Powrót do góry
Holiseq
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Pon Gru 30, 2024 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słupy reklamowe to potężne nośniki informacji, które znakomicie sprawdzają się jako element krajobrazu miejskiego i wyraźnie zaznaczają obecność Twojej marki. https://quadland.pl/slupy-reklamowe oferuje słupy o różnych wysokościach i formach, dzięki czemu łatwo dopasujesz je do charakteru miejsca, w którym mają się znaleźć. Wysoka trwałość materiałów i solidna konstrukcja pozwalają na bezpieczne użytkowanie ich na zewnątrz, przez długi czas, nawet w trudnych warunkach pogodowych.
Powrót do góry
ogorek
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Sro Sty 15, 2025 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na https://firmeon.pl/ przeczytałam o najnowszych zmianach w prawie podatkowym. Wszystko wytłumaczone jasno i na temat. Idealne dla każdej osoby, która chce być na bieżąco. Jeśli jeszcze nie znacie tego portalu, to zdecydowanie powinniście nadrobić zaległości. Sprawdźcie i dajcie znać, co o tym myślicie.
Powrót do góry
Holiseq
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Czw Sty 30, 2025 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten artykuł to kopalnia inspiracji dla kobiet pragnących rozwinąć własny biznes https://www.portfel24.eu/biznes-dla-kobiety-10-gotowych-pomyslow-na-kobiecy-biznes/ Pokazuje szeroką gamę możliwych kierunków, od usług po sprzedaż produktów, które można realizować zarówno w małych lokalnych firmach, jak i w Internecie. Dzięki szczegółowym opisom, można szybko zrozumieć, który pomysł będzie najbardziej odpowiedni w zależności od dostępnych zasobów i umiejętności.
Powrót do góry
Carmel89
Zawodowiec
Zawodowiec

PostWysłany: Nie Mar 02, 2025 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi o mnie, to otwieram punkt badań u siebie i teraz zastanawiam się nad tym czy przykładowo tutaj https://bestlabs.pl/ warto byłoby kupić wyposażenie do laboratorium? Co wy na to? Czy macie jakieś większe doświadczenie z tą firmą? Dzięki za info... i za wszelkie opinie.
Powrót do góry
Karmelaa
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Nie Mar 02, 2025 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi o artykuły laboratoryjne typu termocykler , to w tym zakresie warto też sprawdzić sobie propozycje firmy Argenta. Ta firma ma wieloletnie doświadczenie w sprzedaży najróżniejszych artykułów/ sprzętów laboratoryjnych. Także znajdziecie tam sprawdzone produkty.
Powrót do góry
Carmel89
Zawodowiec
Zawodowiec

PostWysłany: Pon Mar 03, 2025 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy kupowaliście może gabloty u firmy http://arabeska-gabloty.pl/ ? Tak pytam, ponieważ poszukuję właśnie coś takiego teraz do mojej firmy i zastanawiam się nad tym czy tam dokonać zakupu, co wy na to? Czy wszystko jest solidnie wykonane?
Powrót do góry
Karmelaa
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Nie Maj 31, 2026 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam wrażenie, że duże organizacje coraz częściej łączą rozwiązania informatyczne z nowoczesnymi systemami komunikacji wizualnej. Ostatnio trafiłam na temat systemy AV i IT dla korporacji i wygląda na to, że takie technologie pomagają usprawniać współpracę między zespołami oraz organizację pracy. AV-IT oferuje różne rozwiązania przeznaczone dla firm, korporacji oraz nowoczesnych przestrzeni biznesowych.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Maj 31, 2026 21:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Miłość Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: