| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:31 Temat postu: Doda |
|
|
Doda - "Elektroda" rozwodzi się z Radosławem Majdanem. Wiedziałem że długo ze sobą nie wytrzymają  _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:31 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia Wizjoner

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 13:20 Temat postu: |
|
|
Proszę was tylko nie o Niej.....widziałam urywek jej programu coś o prawie jazdy, szkoda słów to jest tępa istotka rozwodzi się w końcu coś dorego zrobi _________________ ...czasem tak jest, że spotykamy się tak przypadkiem i wiążemy sowje losy na całe długie lata... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 13:36 Temat postu: |
|
|
Ale trzeba przyznać że śpiewać potrafi - nie to co Mandaryna.... _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 13:47 Temat postu: |
|
|
może i spiewać potrafi jarzyn ale i tylko to niech wyjmie katrke zaspiewa co ma zaspiewać ale niech nic nie mówi z głowy niech sie nic nie odzywa bo...aż jej żal wtedy słuchać... _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia Wizjoner

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 14:17 Temat postu: |
|
|
dokładnie tak Sasza moja koleżanka chodziła z Nia do szkoły Ona podobno jest bardzo inteligenta tylko zgrywa debilną bolndynke-Kto tam ją wie ale dla kasy takiej można no nie _________________ ...czasem tak jest, że spotykamy się tak przypadkiem i wiążemy sowje losy na całe długie lata... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 14:25 Temat postu: |
|
|
a może na odwrót jest debilna a zgrywa inteligentną to działa w dwie strony wątpie żeby ktoś udawał debila zrozumiał bym jakby ktoś udawał inteligentnego czasem tak jak może w przypadku Dody... _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 15:58 Temat postu: |
|
|
Ja nie słucham jej gadki tylko muzy. I jako piosenkarka moim zdaniem ma talent. A ta jej głupota to chyba jest udawana - wymyśliła sobie taki styl i już _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yarojarek Stały bywalec

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 16:14 Temat postu: |
|
|
| Ale ona potrafi śpiewacz i ma wygląd!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 16:16 Temat postu: |
|
|
może macie racje ja sie nie chce sprzeczać bo nigdy z nią nie gadałem sam na sam a więc nie chce nic stwierdzać ale co zaobserwowałem to troche głupia jest ale jarzyn faktycznie śpiewać umie... _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fortuna V.I.P.

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 16:30 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam jej słuchać i lubię na nią patrzeć. Przyznam, że jest piękną kobietą i wszystko co założy ma wyjątkowy smak. Co do samego zachowania- przydałby się jej psychiatra Niszczy tym całą swoją kobiecość i udowadnia sens kawałów o blondynkach Z drugiej strony, tak sobie myślę że to jej zachowanie jest w 100% przemyślane i działa jako chwyt reklamowy. Co do rozwodu- a co sądzicie o samym Majdanie bo ja myślę, że on się więcej zbłaźnił niż ona  _________________ Celem nauki nie jest otwieranie drzwi nieskończonej mądrości, lecz położenie kresu nieskończonym błędom. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 16:32 Temat postu: |
|
|
Majdan ma trudny okres - rozwód z żoną oraz problemy sportowe (kara za ubliżenie sędziemu) - ale sam na to zapracował i dobrze mu tak  _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
India Zawodowiec

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 17:04 Temat postu: |
|
|
| Narażam się na zbiorowy lincz ale Doda jako piosenkarka i osoba nie imponuje mi w ogóle. Jej rozstaniem z Majdanem też bym się nie przejmowała - jest młoda, podoba sie facetom na pewno znajdzie sobie pocieszyciela. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 10:19 Temat postu: |
|
|
<Indie> na nic sie nie narażasz a przynajmniej nie u mnie bo ja tez za nią nie przepadam a jej życie prywatne jej ślub i jej rozwód kompletnie mnie nie interesuje co mi do tego...to jej życie i niech robi sobie z nim co chce...   _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia Wizjoner

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 13:25 Temat postu: |
|
|
Lans jest w modzie i czy Ktos jej słucha czy nie czy sie interesuje jej życiem czy nie to zna jej uroczy śmiech<arcik>To jest pewnego rodzaju sposób na zainstnienie w mediach świecie show biznesu.Jest inteligenta bardzo zdolna ale to jest przesłonięte jej scenicznym image który jej się chyba pomieszał z rzeczywistościa.Teraz jest jedynie medialną osoba nagrywa coś tam ale czy jej sie uda?? _________________ ...czasem tak jest, że spotykamy się tak przypadkiem i wiążemy sowje losy na całe długie lata... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sniper32 Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 19:38 Temat postu: |
|
|
Jak ja słysze doda to wemnie dech się zatrzymuje:DMajdana szkoda troche:) _________________ Wędkarze górą!!
------------------------------------
Pozdrowienia dla wszystkich;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 19:38 Temat postu: |
|
|
|