Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
manexxl Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 18:57 Temat postu: |
|
|
chyba jako jedyna ma swoją fotkę w profilu _________________ Ludzie którzy piją są dla mnie niczym....niczym bracia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 18:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 22:28 Temat postu: |
|
|
ma dziwny nick do wymówienia...   _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ami Mini V.I.P.

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 09:59 Temat postu: |
|
|
ostatnio ma coraz lepszy humorek  _________________ Be strong, strong enough to change your own destiny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelisia V.I.P.

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:43 Temat postu: |
|
|
skończyła właśnie nasze gimnazjum  _________________ Ewelisia ma oczy piwne... Ewelisia OKOCIM spojrzeniu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:57 Temat postu: |
|
|
kujonka (choc pewnie zaprzeczy)... hahaha...   _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelisia V.I.P.

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 21:17 Temat postu: |
|
|
Tak - zaprzeczę - kujon to ktoś, kto się dużo uczy, a ja siedzę stosunkowo niewiele nad książkami, naprawdę niewiele (chyba, że wpadnie jakaś klasówka); poprostu szybko zapamiętuję i uczę się efektywnie - zakuwam tylko to, co mi się w życiu nie przyda (nie staram się tego zrozumieć, ale wkuwam, piszę, zapominam)
chyba za dobrze mnie zna, skoro wiedział, że zaprzeczę, hehe  _________________ Ewelisia ma oczy piwne... Ewelisia OKOCIM spojrzeniu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ami Mini V.I.P.

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 22:11 Temat postu: |
|
|
Ja nie wiem czemu wszyscy uważają że jeśli ktoś ma dobre oceny to od razu kujon niektórzy po prostu mają dobrą pamięć
A co do Ewelinki to .... bardzo miła i sympatyczna koleżanka  _________________ Be strong, strong enough to change your own destiny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 16:36 Temat postu: |
|
|
ooo wreszcie skomentuje Ami.... Co by tu powiedzieć (że jest dziewczyną to juz skomentowałem że jest człowiekiem to już każdy pewnie wie a więc powiem tak że umóiła sie ze mną i nadal nie dała mi skazanego... i wszystko odkłada.... zwiazane ze mną hehe...    _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
fortuna V.I.P.

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 16:40 Temat postu: |
|
|
Jest ostatnio przemęczony  _________________ Celem nauki nie jest otwieranie drzwi nieskończonej mądrości, lecz położenie kresu nieskończonym błędom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ami Mini V.I.P.

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 16:44 Temat postu: |
|
|
Ojjj to nie moja wina ze taki ostatnio jesteś nieuchwytny i jakoś nie mamy okazji sie spotkać. Od rana praca później chwilka w domu i znów gdzieś wybywasz sie ze znajomymi spotkać jestem bezrada dziś od dłuższego czasu udało mi sie Cię na gg złapać
Fortunka bardzo miła i sympatyczna  _________________ Be strong, strong enough to change your own destiny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 16:55 Temat postu: |
|
|
jutro będe wolny zobaczysz...   i uchwytny dla ciebie...  a co do skomentowania twojeje osoby to jestem osoba nieobiektywną i niekompetentną i nie powinienem wyrażać sie na twój temat ale spróbuje a więc... a więc... jesteś... jesteś... byłas... byłaś... nadal jesteś... i pozostaniesz... mam nadzieję super sympatyczną kolezanką z którą kontakty mi sie nie zerwą nawet przez jakiegoś przystojniaka..    hehehe _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ami Mini V.I.P.

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 17:09 Temat postu: |
|
|
Boże jak jutro się spotkamy to pierwsze co to dostaniesz po łepku za tego "przystojniaka" i za tą możliwość zerwania jakichkolwiek kontaktów
A więc Dawid hmmmm pomyślmy ...... bardzo miły i sympatyczny znajomy kolega zabawny, na pewno wyjątkowy z niego chłopak  _________________ Be strong, strong enough to change your own destiny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza-webster Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 17:26 Temat postu: |
|
|
ahhhhhhhhhhhhhhhhh....... hmmmmmmmm mmmmmhhhhmmmmm.... dajcie mi pięć minut musze te wszystkie komplementy do siebie przyswoic;d;d;d hehehe no dobrze bardzo sie ciesze z tych miłych słów kazdy wie dlaczego jestem wyjątkowy nie bede tu dodawał szczegułów jeśli ktoś nie wie to i sie nie dowie hehe...  a teraz podsumując Ami to musze powiedzieć że rónierz jest bardzo sympatyczna miła "czasem szczera" choc często woli ukryc tą bolesną prawde...  uwielbia słowao bestia ale jeszcze cześciej w stosunku do mnie mówi słowo "przestań" no to Cie podsumowałem Asienko... :0 buźka pozdrawiam...   _________________ "Ludzie genialni są podziwiani, bogatym sie zazdrości,potężni budzą strach, ale tylko ludziom z charakterem można zaufać..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ami Mini V.I.P.

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 17:30 Temat postu: |
|
|
Jeszcze z jaka intonacją to "przestań" a "bestia" to słówko bez którego teraz sobie życia nie wyobrażam  _________________ Be strong, strong enough to change your own destiny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
India Zawodowiec

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 18:57 Temat postu: |
|
|
Nie mogę komentować Ami bo mogę dostać ... w końcu mieszka ze mną straszna bałaganiara z niej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 18:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |