| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
India Zawodowiec

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 12:16 Temat postu: |
|
|
Nie Jarzyn nie martw się to nie jest tasiemiec Widac że komiksów nie czytujesz bo zorientowałbyś się ze Smallville to nazwa miejscowości w której wychował się Supermen. Czyli w wielkim skrócie to serial o życiu młodego Supermena  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 12:16 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 15:44 Temat postu: |
|
|
Dzięki India za info:) _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 18:24 Temat postu: |
|
|
No ale ponieważ autorzy tego serialu, chcieli zrobić coś innego od poprzednich filmów i seriali o Supermenie, nazwali go Tajemnice Smallville
Jeden mój kumpel, fan komiksów o wszystkich superbohaterach nie mogł tego zrozumieć Ale aktor grający młodego Supermena mu się podobał, ponoć najbardziej podobny do komiksowego pierwowzoru ze wszystkich aktorów, ktorzy go grali
Ale to nie moja opinia, tylko kumpla. Ja się nie znam, poprostu serial mi się podobał i tyle. _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
India Zawodowiec

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 20:10 Temat postu: |
|
|
No nie ma co ukrywac że grający Supermena w tym serialu jest .... super facetem napewno wizualnie i pasuje bardzo mu ta rola
Ja widze że jeszcze troche i z tego serialu zrobimy niedługo oddzielny temat na formu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polly Stały bywalec

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 21:54 Temat postu: |
|
|
| Moim faworytem wśród seriali jest M jak Miłość.W końcu całe życie kręci się wokół miłości.hah |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 18:52 Temat postu: |
|
|
No niestety ja nie miałem tej samej satysfakcji z oglądania tego serialu, gdyż żadna z aktorek odtwarzających głowne role nie są w moim typie Choć obie bardzo ładne A tak na marginesie: Supermen nie zakochał się w dziennikarce Lois Lane, tylko w sąsiadce! Nawet to zmienili, żeby odciąć się od poprzednich wersji. No i ten czarny kolega Clarka...
Żartowałem oczywiście, nie jestem przecież rasistą  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
India Zawodowiec

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 20:22 Temat postu: |
|
|
Ale to jest własnie fajne w tym serialu że nie jest przewidywalny schematyczny ale jak Ci żadna z aktorek do gustu nie przypadła to nawet nie jestem sobie wstanie wyobrazic jak wygląda dziewczyna w Twoim guście  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kolec Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 13:06 Temat postu: |
|
|
najlepszy serial to Fala Zbrodni mi sie bardzo podoba a najlepszy jest Rapalski i jego wrzuty:-) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasieńka V.I.P

|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 15:41 Temat postu: |
|
|
M jak miłość fajny serial  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flisak Super Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 03:43 Temat postu: |
|
|
Seriali w TV z braku czasu nie oglądam (no i póki co mam problem z zamontowanie satelity ), ale z pomocą przychodzi p2p, tak więc najczęściej jak już siądę do komputerka, to kilka odcinków na raz (np. Oficera obejżałem "na dwa razy").
A co do tytułów: Oficer, Kasia i Tomek, Zagubieni, Przyjaciele, 13 Posterunek - to lubiłem i lubię od czasu do czasu objeżeć _________________ == ...gdy nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd... ==
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tek Bywalec

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 22:26 Temat postu: |
|
|
ja ostatnio mam na rozkładzie "Rodzinę Soprano" wszystkie 6 sezonów
niesamowity jak dla mnie serial
oraz oglądam również "Prison Break" polecam każdemu nie zawiedziecie się
na deser "Przystanek Alaska"
aha i zapomniałbym "Miasteczko Twin Peaks" _________________ Co Cię nie zabije to wzmocni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 23:15 Temat postu: |
|
|
Do Indi: No przede wszystkim Polka...
A ponieważ każda Polka jest ładna. to już nie ma problemu A jak zapewne wiesz, żadna z aktorek grających w tym serialu nie jest Polką. _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 23:15 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |