Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 21:26 Temat postu: Nowy kontrakt Kubicy |
|
|
Robert Kubica podpisał dzisiaj nowy kontrakt z zespołem BMW-Sauber. Polak będzie startował w następnym sezonie jako kierowca wyścigowy, drugim kierowcą wyścigowym BMW pozostał Nick Heidfield. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 21:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 16:38 Temat postu: |
|
|
Liczyłem po cichu na to, że może Maclaren-Mercedes zaproponuje Kubicy kontrakt ale oni woleli Alonso...Ech nie znają się  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 21:31 Temat postu: |
|
|
Jeśli w nowym sezonie Kubica będzie dobrzez jeździł to może załapie się do lepszego teamu |
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 18:45 Temat postu: |
|
|
Choć słyszałem, że w przyszłym roku BMW-Sauber chce o 3 miejsce powalczyć w klasyfikacji konstruktorów. A to oznacza, że ich kierowcy (w tym Kubica) musieliby regularnie zajmować miejsca w pierwsej trójce! Może być ciekawie! _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
flisak Super Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 21:09 Temat postu: |
|
|
BMW ma naprawdę niezły budżet i chcę inwestować coraz więcej - może jeszcze nie w przyszłym sezonie, ale za dwa, trzy latka będą walczyć o mistrzostwo, przynajmniej taką mam nadzieję!!! _________________ == ...gdy nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd... ==
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 17:21 Temat postu: |
|
|
Czy to prawda, że jak byłeś mały to twoją ulubioną grą były symulatory F1 ??
Szkoda, że na walkę Kubicy o mistrzostwo trzeba będzie jeszcze poczekać te parę lat...  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pudzian69 Super Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 15:49 Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Flisakiem, BMW to nie jest taki zly team, powstal niedawno i powoli bedzie sie rozkrecal. _________________ Pudzian forever:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 21:00 Temat postu: |
|
|
BMW dopiero sie uczy i wszystko przed nimi. A ty Paweł widzę że dobrze poinformowany jesteś  _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 11:58 Temat postu: |
|
|
Mam agenturalną przeszłość hihihi
Wiem wszystko i o wszystkich
Nawet wiem, kiedy Kubica będzie mistrzem świata, ale nie mogę wam powiedzieć, bo poźniej musiałbym was zabić  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
flisak Super Moderator

|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 14:38 Temat postu: |
|
|
No to teraz się wyda - WSI zlikwidowane tak więc niedługo wszystko wyjdzie na jaw hehe:) A co do symulatorów to prawda - to były pierwsze gry w które grałem na pececie. Mama chodziła wściekła, bo nie dość, że ja cały czas grałem, to Tata też każdą wolną chwilkę przed kompem i śmigamy 320km/h w Brazyli hihi  _________________ == ...gdy nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd... ==

Ostatnio zmieniony przez flisak dnia Pią Gru 01, 2006 22:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 17:59 Temat postu: |
|
|
No i dlaczego nie jeździsz teraz razem z Kubicą w F1??!!
Byśmy założyli temat na phorum "Kto mistrzem w następnym sezonie-Kubica czy Flisak??"  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 17:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |