| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jarzyn Administrator

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 00:32 Temat postu: Życzenia Mikołajkowe :) |
|
|
Wszystkim forumowiczom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Mikołajek  _________________ Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefów
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 00:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia Wizjoner

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 13:23 Temat postu: |
|
|
Życzenia Mikołajkowe dla Jarzyny, Krzysia, Mariana i Asi, no i oczywiście dla Pana Pawła, który mnie chyba znielubił!!!!pozdrawiam _________________ ...czasem tak jest, że spotykamy się tak przypadkiem i wiążemy sowje losy na całe długie lata... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asiolka Stały bywalec

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 16:23 Temat postu: |
|
|
dziekuje Martuniu ja rowniez skladam tobie i wszystkim odwiedzajacym forum zyczenia z okazji dnia mikolaja dorzucam takze cukierkowo czekoladowe usmiechy i buziaki w policzek.Mam nadzieje zze wszyscy byli grzeczni i znalezli dzis raniutko cos w swoich butach.Ja musze sie pochwalic ze byam grzeczna bo mikolaj dal mi prezzencik wesolego swietowania _________________ people don't changed over the night |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 18:17 Temat postu: |
|
|
Czemu niby miałbym Cię znielubić Skąd ten pomysł  _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia Wizjoner

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 18:28 Temat postu: |
|
|
Bo kazałam Ci pić szampon!!!!!!! _________________ ...czasem tak jest, że spotykamy się tak przypadkiem i wiążemy sowje losy na całe długie lata... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr.pawel82 Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 18:36 Temat postu: |
|
|
Eeee, przecież go nie wypiłem, to taka zmyślona historia była
A ja bym chciał z okazji Mikołajek wszystkim forumowiczom życzyć superszybkiego łącza i samych szczęśliwych chwil ze swoimi bliskimi w trakcie nadchodzących świąt!
3majcie się i kochajcie się, życie mamy tylko jedno, nie zmarnujcie go na żal i złośliwości, nie warto!! _________________ ..kto w Qtnie nie był, ten Życia nie zna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 18:36 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |