Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kendo Zwykły użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 21:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mr.myers Zwykły użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kabix179 Stały bywalec

|
Wysłany: Wto Mar 19, 2019 20:01 Temat postu: |
|
|
Niedawno w sieci natknęłam się na informacje o tym na blogu - Abc kulinariów .To wyjątkowo mądry wpis. W mojej opinii można się dzięki nim dużo dowiedzieć. Zajrzyjcie sobie sami a nie pożałujecie. Są tam zarówno inne fajne wiadomości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paula883 Stały bywalec

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2019 18:28 Temat postu: |
|
|
Pieczenie ciast czy tortów czy robienie deserów to moja pasja. Uwielbiam to robić a szczególnie dla mojej rodziny. Niedawno zdecydowałam się zrobić tartę owocową. Musiałam tylko zakupić forma na tartę bo chyba starą już wyrzuciłam. Wyszła idealnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
venus04 Zwykły użytkownik

|
Wysłany: Nie Kwi 28, 2019 07:16 Temat postu: |
|
|
Aaa! Przez was mam ochotę teraz na ciasto albo tort- taki pelny kremu ajerkoniakowego. Mniam mniam! Jestem na diecie a tu takie kuszenie, nie ładnie! _________________ kwiaty na słoneczny balkon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marzena21 Bywalec

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2020 12:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcesz się dowiedzieć na owy temat więcej to polecam spojrzeć sobie na stronę - http://allaboutcoffee.pl . Osobiście uważam, że tutaj znajdziesz najbardziej interesujące rzeczy odnośnie tego problemu. Według mnie źródło rzetelnej wiedzy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Prezes Zwykły użytkownik

|
Wysłany: Wto Paź 13, 2020 07:49 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że właśnie tort jest łatwiejszy, bo można zrobić go całkowicie bez pieczenia. A to jest dla mnie wyższa szkoła jazdy, całe te proporcje, żeby ciasto dobrze wyrosło _________________ mitsubishi finansowanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gera Zwykły użytkownik

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2022 23:24 Temat postu: |
|
|
Jeśli interesują Was pyszne ciasta i desery to polecam skorzystać z usług cukierni Tortowni, zanim zapomnę, od razu zresetuję ich współrzędne - https://tortynabema.pl/ kontaktowałam się z nimi wiele razy, jestem bardzo zadowolona, cukiernicy to prawdziwi wirtuozi Niedawno zamówiłam to ciasto na urodziny mojej córki.
Z kodem promocyjnym promo20 otrzymasz rabat w wysokości 20 zł.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carmel89 Wtajemniczony

|
Wysłany: Sob Mar 02, 2024 13:15 Temat postu: |
|
|
Jak chodzi o mnie, to nie mam z tym jakiegoś problemu, bo lubię piec. Myślę, że niejedno jestem w stanie zrobić w tym kierunku. Grunt to mieć dobry przepis, a także odpowiednie narzędzia, artykuły typu rant do tortu i można działać. A wy - pieczecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karmelaa Wtajemniczony

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2025 11:18 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na samodzielne pieczenie ciast? Według mnie ma to sens i warto wypróbować swoich sił w tym zakresie.... Jak chodzi o mnie, to właśnie znalazłam teraz kilka fajnych przepisów, a w sklepie Elhandel planuję zakupić teraz figurki na tort kraina lodu oraz inne podobne rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2025 11:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |