|
Cafe u "Jarzyna"

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kordoba Bywalec

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2018 11:05 Temat postu: Szamba betonowe |
|
|
Witam serdecznie,
jeśli jesteście właśnie w trakcie budowy i szukacie firmy, która sprzeda Wam, dowiezie i zamontuje szambo betonowe, to polecam zapoznać się z ofertą na stronie internetowej www.szambabetonowe-producent.com.pl. Firma Szambex oferuje wysokiej jakości zbiorniki betonowe na szambo, wykonane z najlepszego betonu, z sześcioletnią gwarancją i całym kompletem dokumentów, w skład którego wchodzi Aprobata Techniczna ITB, Atest Higieniczny, Certyfikat PN-EN oraz Deklaracja Zgodności. Uważam, że jest to jedna z najlepszych ofert na rynku, więc polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2018 11:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
warzywka Wtajemniczony

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2022 13:42 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o mnie, to twoje szambo zamówiłam od firmy https://szamba-septic.pl/szamba-betonowe/elk/ . Dla mnie to najlepsi specjaliści w tym zakresie, więc jeżeli również poszukujecie tego typu produktów, to koniecznie się z nimi skontaktujcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krajz Zwykły użytkownik

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2022 18:28 Temat postu: |
|
|
| Takie są zdecydowanie najlepsze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmel89 Zawodowiec

|
Wysłany: Czw Maj 28, 2026 16:55 Temat postu: |
|
|
| Prace ziemne wokół fundamentów zbliżają się do końca i pora zamówić odpowiedni osadnik na ścieki bytowe. Zależy mi na certyfikowanym produkcie z atestem PZH, dlatego przeglądam aktualnie podstronę produktową https://septikszamba.pl/szamba-zbiorniki-betonowe-starogard-gdanski/ i planuję skontaktować się z doradcą w celu wyceny. Firma Septik zbiera dobre opinie na grupach budowlanych. Długo czekaliście na realizację takiego zamówienia w swoim rejonie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2026 16:55 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |