Forum Cafe u Cafe u "Jarzyna"

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sen

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BubleTea1
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2022 00:29    Temat postu: sen Odpowiedz z cytatem

Witam,co sądzicie o tym,by zainwestować w materac dobrej jakości? Bardzo chciałabym wreszcie zacząc się porządnie zasypiać, a mam z tym problem od wielu miesięcy. Co myślicie o tym https://selene.pl/produkty/materace/materace-160x200,2,17366 ? Będę bardzo wdzięczna za wasze opinie oraz wskazówki, które pomogą mi podjąć odpowiednią decyzję dotyczącą odpowiedniego modelu. Komentujcie, pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 21, 2022 00:29    Temat postu:

Powrót do góry
lejla32
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Pon Wrz 26, 2022 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne, że warto zainwestować w porządny materac. Pomyśl o materacu hybrydowym. Łączy on w sobie funkcje materaca sprężynowego i piankowego. W ten sposób jest on bardzo wygodny, bo dopasowuje się do kształtów ciała. Jest też całkiem lekki i elastyczny, dlatego sen jest bardziej komfortowy. W tym sklepie możesz je kupić https://hilding.pl/kategoria/materace-hybrydowe/ .
Powrót do góry
Florovolor
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Lut 02, 2023 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na sen nie pomoże żaden nawet najwygodniejszy materac jeśli mam problemy z bezsennością i stresem. Warto przed snem zadbać o wyciszenie. Ja zawsze piję melisę lekarską (https://www.lekinatury.pl/pl/encyklopedia-ziol/melisa-lekarska.html). W tradycyjnej medycynie melisa jest uważana za skuteczny środek na bezsenność, stres i niepokój. Współczesne badania potwierdzają jej działanie uspokajające i nasenne, ale sugerują, że w celu uzyskania najlepszych rezultatów należy stosować ją regularnie przez dłuższy okres czasu.
Powrót do góry
Carmel89
Zawodowiec
Zawodowiec

PostWysłany: Wto Sie 26, 2025 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sen to podstawa zdrowia, a dobry wybór materaca robi ogromną różnicę. Ktoś mi podpowiedział, że zamiast przypadkowych sklepów lepiej poszukać bezpośrednio producent
materaców
. Wtedy ma się większą kontrolę nad wyborem i dostępem do różnych modeli.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Sie 26, 2025 14:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: