Forum Cafe u Cafe u "Jarzyna"

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Podróż po Polsce

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Wasze auta
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lejla32
Wtajemniczony
Wtajemniczony

PostWysłany: Sob Mar 09, 2024 19:05    Temat postu: Podróż po Polsce Odpowiedz z cytatem

Hej, niedługo wybieram się w długą podróż po Polsce, bo chcę zwiedzić największe miasta. Dlatego mam pytanie, gdzie we Wrocławiu warto wynająć samochód? Nie chcę podróżować pociągiem czy autobusem, bo jest to mało komfortowe. Ja znalazłam ich https://beep.rent/oferta/wypozyczalnia-samochodow-wroclaw/ . Mają niezłe ceny, bo za dobę płaci się kilkadziesiąt złotych. Korzystaliście kiedyś z ich oferty?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Mar 09, 2024 19:05    Temat postu:

Powrót do góry
BubleTea1
V.I.P.
V.I.P.

PostWysłany: Sro Lip 03, 2024 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuję strony internetowej, która specjalizuje się w podróżach po Europie, udostępniając szczegółowe rozkłady pociągów oraz wskazówki dotyczące podróży. Chciałbym, aby planowanie było proste i intuicyjne. Czy ktoś zna dobrą stronę? https://beskidzka24.pl/najpiekniejsze-miejscowosci-w-beskidach-do-ktorych-dojedziesz-pociagiem/ co sądzicie o tej stronie ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 03, 2024 19:17    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Cafe u "Jarzyna" Strona Główna -> Wasze auta Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: